La salut dels infants al Te de Tertúlia de gener

21/01/2020

 

 

 

 Qüestions com la febre, què és, perquè es produeix, quan podem considerar que s'ha d'actuar, quan hem de medicar... o com hem d'actuar davant de la tos, són alguns dels temes que es van tractar en la sessió de gener del Te de Tertúlia en el qual hi van participar 14 mares amb els seus infants.

La sessió va ser conduïda per les pediatres del CAP2, Laia Solé i María Gómez, i la infermera de pediatria, Paula Guerrero, que van estar atentes a totes les preguntes i inquietuds que les mares anaven formulant.

Acompanyades per un parell de tisanes elaborades amb plantes de l'hort de l'Ateneu, les assistents a la tertúlia vam rebre alguns missatges molt clars: no medicar quan no és necessari; posar especial atenció a l'alimentació i, en cas de dubte sobre la magnitud de la malaltia que pot patir el nostre fill o filla, consultar sempre a la pediatra.

Gràcies a les tres, a totes les mares que hi van ser presents, i a les educadores del Casal Familiar del Casal dels Infants que van organitzar la sessió.

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now