A Salt celebrem els drets dels Infants amb música, circ i humor

21/11/2019

 

 

El 20 de novembre és el dia Internacional dels Drets dels Infants i des de Salt vam organitzar unes activitats per celebrar-ho. Des del grup d’activitats en xarxa de la comissió d'Infants i Joves del Pla Comunitari, vam voler donar reconeixement i veu als infants del municipi i sensibilitzar a la població saltenca sobre la necessitat de que tots els nens i nenes tinguin garantits els seus drets.

Les activitats es van desenvolupar durant la tarda del mateix dia en dos punts importants de la Vila: a Plaça Catalunya i a Plaça Llibertat. La jornada va començar a Plaça Catalunya, amb la creació, per part dels joves del Casal Obert Adolescent  i La Fàbrica Jove, d’una pancarta amb el lema:  “Els infants tenim dret a tot”. A banda, es van crear algunes petites pancartes amb diferents drets dels que han de gaudir tot els Infants i un photocall, realitzat  prèviament pel projecte Juguem?.  A  les 17:30h es va fer la lectura d’un manifest per part dels infants del Centre Obert Municipal, seguit d’un espectacle de circ de l’associació Contaminando Sonrisas. A partir de les 18h els actes es van traslladar a Plaça Llibertat, on l’orquestra de l’escola El Gegant del Rec va oferir 3 peces del seu repertori; donant peu a la lectura d’un nou manifest dels nens i nenes del Casal Obert Infantil. L’espectacle de Contaminado Sonrisas, que es va realitzar després de la lectura,  va deixar bocabadats al públic assistent,  que no va poder contenir-se a l’hora de ballar al ritme de la batucada del grup de percussió de l’escola La Farga,  que va tancar una jornada en la que es calcula que van arribar a participar prop de 300 persones, majoritàriament infants.

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now