Música i hospitalitat, principals ingredients de la visita a l'Església Evangèlica Fe, Esperança i Amor

20/11/2019

 

Una rebuda molt càlida va ser la que vam tenir dimarts al vespre a l'Església Evangèlica Fe, Esperança i Amor.

Al fons de la sala, allà a on habitualment hi ha situat l'altar, a l'església evangèlica Fe, Esperança i Amor hi ha un escenari amb un potent equip de so i una il·luminació que ajuda a crear un ambient de confort. A dalt de l'escenari dues cantants, un guitarra i un bateria, protegit per una caixa insonoritzadora de vidre. A la dreta, una gran pantalla a on van sortint les lletres de les cançons per facilitar que tothom que ho vulgui pugui seguir la cançó.

Els dimarts no és dia habitual de culte; tot i així, un bon nombre de practicants de la comunitat es donen cita per acompanyar la vinttena de persones que participem en la visita. Mostrar la manera en que els evangèlics expressen la seva fe és un motiu prou important.

I, com que la música és un element fonamental en el culte evangèlic, tres cançons són la millor benvinguda. Són cançons que exalten la figura de Jesús, del Crist Salvador, el Rei, el que il·lumina el camí, el que parla als cors de les persones... 

El pastor Fernando, portaveu de la comunitat, ens explica l'origen d'aquestes expressions que fan de tonada a les cançons... Al·leluia, Hosanna, són paraules d'origen hebreu, que s'utilitzen durant la litúrgia com expressió de joia i gratitud cap a Déu. "Són cançons d'alavança a Déu", afirma el pastor Fernando, que continua explicant l'origen i el sentit de la fe evangèlica, que parteix d'un missatge a on Crist és el centre. 

"Quan Eva i Adam mengen el fruit prohibit cometen un acte transgressor, un pecat, i tot queda en desordre; des d'aquell moment l'home busca de forma incansable l'harmonia i la santedat perduda... hi ha un esforç enorme per recuperar la relació amb Déu i superar la gran escletxa que es va obrir; aquest és l'origen de totes les religions", explica el pastor Fernando.

"No per resar s'acaben els nostres problemes, però el Senyor promet que aquests mateixos problemes seran encarats de forma diferent, amb més fortalesa", assegura el pastor.

Un altre objectiu de la celebració de la litúrgia és el de donar gràcies. I la mateixa gratitud expressem els visitants a la comunitat evangèlica per la gran acollida que ens han ofert a la seva església, que està en fase d'ampliació amb l'adquisició d'un local contigu, ja que el nombre de fidels creix cada any.

I, per acabar la visita, uns entrepans i unes galetes i el desig de que Jesús il·lumini els nostres cors. De ben segur que ja ho està fent!

 

 

 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now