Bones sensacions en la primera reunió amb la nova regidora d'Acció Social, Margarita de Arquer

14/10/2019

 

La regidora d'Acció Social i Habitatge, Margarita de Arquer, va participar la setmana passada, en la que va ser la seva primera reunió com a referent política del Pla comunitari. Durant la trobada, en la que també van participar algunes de les membres del Nucli Tècnic, es va explicar a la regidora el punt en el que es troba actualment el procés del Pla comunitari i tot el camí recorregut fins ara.

D'entre els propòsits de cares a aquesta nova legislatura, es va remarcar la necessitat de millorar i intensificar la comunicació amb els representants polítics per tal de donar un major suport a les propostes que sorgeixen des de la Programació comunitària.

Durant la reunió es va fer èmfasi en que per assolir els reptes fixats des del Pla comunitari, cal que hi hagi un major suport per part del govern municipal, al que la regidora d'Acció Social es va respondre de forma decidida que farà tot el que estigui de la seva mà.

Margarita de Arquer es va interessar per conèixer els resultats obtinguts des del Pla comunitari durant el temps de trajectòria a Salt i va reiterar tot el seu suport al procés.

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now