Traca final del Salt Obert per Vacances amb cinema i festa Holi

18/07/2019

 

Ens acomiadem del Salt Obert per Vacacnes 2019 amb dues propostes que de ben segur entusiasmaran a grans i petits/es.

Avui dijous tenim nit de cinema a les 22h a la plaça Llibertat amb la pel·lícula "Jumanji", una recreació d'una producció anterior que narra les aventures de quatre adolescents que són absorvits per un videojoc antic i viatgen a una llunyana i perillosa selva transformats en els personatges del videojoc. Realment entretinguda i divertida. No us la perdeu!!!

I tampoc heu de deixar perdre la festa que aquest any tanca la programació. La festa Holi está inspirada en una tradició indú en la que se celebra l'arribada de la primavera llençant pols de colors que simbolitzen l'alegria per les flors que han de florir durant la propera estació. 

Serà una explossió de colors amb reuixats d'aigua ben refrescants, a càrrec de l'agrupació Salsa Jove.

 

 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now