Sense Pedalada per la pluja

18/07/2019

 

La pluja va provocar ahir la cancel·lació de la que havia de ser la Primera Pedalada en el marc del Salt Obert per Vacances i organitzada amb el suport dels membres de Mou-te en Bici.

La pluja en una època calorosa com la que tenim sempre és benvinguda, però... Quin llàstima!! per part nostra ja estàvem ben prepades, equipades i amb totes les ganes de sortir a fer un volt pel nostre entorn natural: Deveses, la pilastra, Montfullà i tornar; aquest era el circuit que els companys i companya de Mou-te en Bici havien preparat per gaudir de la Natura fent esport.

La pluja no va ser tan intensa però suficient com per fer enrera la planificació. 

No desistim i l'any que ve ho tornarem a programar!!

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now