Culminem la segona setmana del Salt Obert per Vacances amb una sessió doble de cinema a la fresca

11/07/2019

 

 Avui i demà tenim dues entretingudes propostes cinematogràfiques. Aquesta nit, no us perdeu les "Bèsties fantàstiques: Els crims de Grindelwald", una pel·lícula de la saga de Harry Potter que narra les aventures de Newt Scamander i Albus Dumbledore en el seu intent per derrotar el mag fosc Gellert Grindelwald. Serà a partir de les 22h al pàrquing al costat del pavelló (prop del Consum). I demà a la mateixa hora, a la plaça Sant Cugat, pel·lícula d'animació trepidant: "els Increïbles"... per guadir en família i a la fresca.

Us hi esperem!!!

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now