Arrels Africanes omplen de ritme la plaça Catalunya

11/07/2019

 

Després d'un dia de pluja, molt benvinguda, va arribar al Salt Obert per Vacances una proposta que moltes esperàvem amb emoció: la dansa africana, de la mà de l'agrupació juvenil Arrels Africanes. Sis ballarines i dos percussionistes van revoltar la plaça Catalunya i van fer vibrar a les més de cent persones que es van aplegar al voltant de les artistes per no perdre detall de cada un dels seus moviments. Entre cants i corredisses dels nens de la plaça vam poder gaudir de coreografies trepidants i una percussió molt suggerent que no va deixar indiferent a ningú. 

Tal i com ens van explicar les pròpies ballarines, la seva dansa s'inspira en balls típics de diferents regions de l'Àfrica occidental i de diferents grups ètnics com els mandinga, els fula o els diola.

El secret, diuen, està en "sentir la música dins teu i treure-la a través de totes les parts del teu cos". I, Certament, quan s'intenta ballar com elles no hi ha un múscul que quedi parat.

Gràcies Arrels Africanes!!! 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now