Salt-Ter ens descobreix la sensació de remar pel nostre riu

09/07/2019

Va ser la tarda perfecta en el lloc ideal: el tram de riu que passa vorejant el Pla dels Socs i unes gotetes de pluja que van ajudar a refrescar l'ambient. I allà que van arribar els amics i amigues de Salt-Ter amb els kayaks disposats a fer-nos passar una bona estona remant. Primer descarreguem els kayaks de la furgoneta, ens equipem (xaleco i casc) i parem atenció a les instruccions del monitor. I... tot a punt per gaudir de la frescor del riu i posar a prova la nostra habilitat remant... sobre tot a contracorrent.

Dins de l'oferta d'activitats del Salt Obert per Vacances, el kayak al Ter és una de les més esperades, ja que no sempre es té l'oportunitat de gaudir d'una experiència com aquesta. Finalment, una cinquantena de persones, infants, joves, mames i papes, van poder participar de l'activitat i sentir el plaer de deixar-se portar per la corrent del nostre riu. 

Aquesta activitat ha estat possible gràcies al suport del Consorci del Ter.

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now