Equilibris, acrobàcies, somriures i diversió

08/07/2019

 

Aquests són els ingredients que ens van portar les amigues de la companyia Les Estampades, divendres a la tarda a la plaça Gaudí.

No va ser necessari insistir gaire perquè la setantena llarga de persones que van respondre a la crida del Salt Obert per Vacances, s'animessin a provar les diferents disciplines que ens van proposar les artistes.

Monocicle, pilotes gegants, corda tensa (o slakeline), xanques, aros... tot a disposició d'exercitar l'equilibri; la diversió va estar garantida!

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now