La Ludoteca s'afegeix a la programació del Salt Obert per Vacances amb jocs molt peculiars

05/07/2019

 

Una trentena de persones, entre adults i infants, van poder gaudir d'una tarda de jocs a la Ludoteca Les Bernardes. Aquesta activitat, inclosa en la programació del Salt Obert per Vacances, va estar dinamitzada per tres educadores que van guiar a les famílies per un recorregut lúdic amb moltes sorpreses per descobrir. 

"Hem dinamitzat l’espai de jocs de taula i construcció, adaptant-nos als interessos dels assistents i també hem donat a conèixer joc nous o material lúdic que normalment no es té a casa, com el cuboro, jocs sobredimensionats d’habilitat i de regles simples. També hem posat a disposició de les famílies l’espai de joc simbòlic. Hem preparat un espai per a infants menors de 3 anys amb material divers adreçat a aquesta edat", explica l'Helena, educadora de la Ludoteca.

Segons va comentar un pare, "la tarda va ser molt agradable i entretinguda... i a la fresca, que ja convé".

Amb aquesta activitat, la Ludoteca vol obrir les seves portes a la comunitat i mostrar el meravellós univers de jocs que es pot trobar en aquest espai.

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now