Jugar i jugar, sense parar i a l'engròs

05/07/2019

Els membres del Cau de Can Tona, amb el suport de la biblioteca Iu Bohigues, van dinamitzar la tarda de dimecres amb un circuit de jocs gegants elaborats pels diferents projectes i recursos que treballen amb infants i joves a Salt.

Una setantena de nens i nenes i alguns adults van gaudir d'una proposta que va voler posar a prova les habilitats dels infants amb jocs fets en un format sobredimisionat. Puzzles, un memory, un Mikado, jocs de malabars, dòmino, hockey de taula i jocs de fer punteria... opcions ben engrescadores que van ajudar a passar la calor de la tarda d'una forma lúdica i en un ambient molt entretingut.

 

 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now