L'Associació Capoeira Canigó porta ritmes afrobrasilers a la plaça Llibertat

03/07/2019

 

Al so del birimbao, els membres de l'associació Capoeira Canigó van mostrar al públic assistent com es desenvolupa una dança que té les seves arrels en els descendents dels esclaus africans arribats al Brasil, cap al segle XVI.

Acrobàcies, cops de peu amb cadència, elegants i complexes movients formen part d'una coreografia que va crear molts adeptes ahir a la plaça Llibertat.

"M'agrada molt quan ho fem en parelles, perquè has d'estar pendent de l'altre i encaixar els ritmes", comentava una nena després d'haver provat per primer cop dansar al ritme de la Capoeira.

Les rodes a on tothom hi participa també van tenir molt d'èxit, però el punt àlgid de la tarda va ser amb les demostracions dels ballarins i ballarines de l'associació, que van fer les delícies dels espectadors i espectadores.

Una bona manera de suar la samarreta en una xafogosa tarda de juliol.  

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now