Iniciem el Salt Obert per Vacances rastrejant per les Deveses

02/07/2019

A les Deveses passen coses fantàstiques cada dia; històries protagonitzades per la fauna que l'habita i que ens parlen dels seus costums, del que mengen, dels recorreguts que fan, de com es relacionen... només cal parar atenció a les pistes que van deixant al seu pas i saber identificar-les.

Guineus, porcs senglars, amfibis, serps, genetes, conills, ratolins de bosc, fagines... són alguns dels integrants d'aquesta gran família de la qual ahir vam descobrir secrets molt ben amagats.

Com? doncs seguint els rastres que van deixant al seu pas: excrements, petjades, pèls, furgades, rascades als troncs dels arbres, restes d'animals que han servit d'àpat a d'altres, ... són alguns dels indicis que ens parlen si sabem mirar-los bé. 

I això és el que vam fer ahir un bon grup de famílies, guiats per l'Alba Casals, en la primera de les activitats que formen part de la programació del Salt Obert per Vacances.

Grans i infants vam gaudir amb entusiasme de les explicacions de l'Alba mentre buscàvem més pistes que són la mostra inequívoca de que les Deveses és un espai natural molt ric en fauna i flora. 

També vam poder comprovar que hi ha un nivell molt alt de coneixements i sensibilitats vers el nostre entorn, sobre tot per part dels més petits i petites que contestaven sense dubtar algunes de les qüestions que ens va plantejar l'Alba.

Amb aquest taller, ofert gràcies al suport del Consorci del Ter, vam fer una inauguració de luxe de la programació del Salt Obert per Vacances, que avui continua amb taller de Capoeira, a les 20.30h a la plaça de Llibertat. Us hi esperem!!!

 

 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now