Arriba la segona edició del Salt Obert per Vacances per gaudir de l'estiu amb un munt de propostes engrescadores

12/06/2019

 

Des de la Comissió d'Infants i Joves del Pla comunitari ja tenim tots els detalls a punt per arrencar amb ganes i entusiasme la programació de la segona edició del Salt Obert per Vacances... i prepareu-vos perquè ve carregada d'activitats que faran les delícies de petites i grans.

 

Ball i música, esport, natura, jocs, circ, cinema a la fresca... cada dia laborable, des de l'1 fins al 19 de juliol, tindreu una proposta esperant-vos a un parc, a una plaça o a les Deveses, el nostre espai natural per excel·lència i que volem potenciar des del Salt Obert per Vacances.

 

En aquesta ocasió participen en la programació més de vint entitats culturals, esportives, i de sensibilització mediambiental, a més de la col·laboració establerta amb les associacions de veïnes i veïnes del Barri Centre, la Massana, el Veïnat, Dracs Mas Masó, Barri Escriptors i Grup Sant Cugat.

 

 

El dilluns 1 de juliol obre la programació l'activitat de reconeixement de rastres i petjades, facilitada pel Consorci del Ter, i culmina amb una gran festa Holy que promet ser ben divertida, acolorida i remullada!

 

Entremig, podrem ballar Capoeira, aprendre unes passes bàsiques de dansa africana, jugar amb el Cau de Can Tona i a la Ludoteca, sortir a pedalar per les Deveses, conèixer les plantes remeieres del nostre entorn i visitar l'hort-jardí de l'Ateneu, gaudir de quatre bones pel·lícules a la fresca, practicar tombarelles amb el Salt Gimnàstic Club o remar en Kayak amb Salt-Ter. 

 

Totes les activitats són obertes i gratuïtes i estan programades cap a la tarda o el capvespre, quan ja no apreta tant la calor de juliol i pensades per gaudir en família, així que els nens i nenes menors de 13 anys, millor acompanyades. Per a les activitats de Natura dels dilluns cal inscripció!

 

Així que.. tingue la programació a prop i no us perdeu cap oportunitat de gaudir dels vespres d'estiu i fer relacions veïnals a la plaça, el parc o les Deveses.

 

 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now