Bones sensacions en el curs de Premonitor Plus promogut des de la comissió d'Infants i Joves

27/05/2019

 

Dotze noies i cinc nois d'entre 15 i 17 anys, que estudien acutalment als diferents instituts de Salt, han estat els i les protagonistes de la primera edició del curs de Premonitor Plus, organitzat des de la comissió d'Infants i Joves del Pla comunitari a partir de la coordinació dels diferents recursos socioeducatius.

Aquest curs es planteja com un recorregut per conèixer de prop i de forma molt pràctica els diferents recursos i serveis socioeducatius de Salt que treballen amb infants, joves i famílies i és la continuació del curs de Premonitor, que s'organitza en el marc del circuit "Que circuli el lleure educatiu".

Com explicar un conte, quines dinàmiques podem utilitzar per aconseguir l'atenció dels nens i nenes, com funciona el punt de voluntariat... són alguns dels temes que s'han abordat en aquest curs que ha constat de cinc sessions de tres hores i mitja els dissabtes al matí, del 27 d'abril al 25 de maig.

Cada una de les sessions ha estat facilitada per dos dels recursos socioeducatius que formen part de la comissió i que han ofert als nois i noies una visió panoràmica de com treballen.

Els recursos i projectes implicats en aquesta formació són: el projectes JUGUEM? de l'Àrea d'Integració i Convivència i amb el suport de la Fundació Atenea; la bilblioteca Massagran; el Punt de Voluntariat; el Centre Obert del Consorci de Benestar Social; la Fàbrica Joves; la Tarda Jove, de Fundació SER.GI i el CBS; el SIE de Caritas; i el Casal Obert Infantil i el Casal Obert Adolescent, del Casal dels Infants.

La valoració que han fet els nois i noies participants ha estat molt positiva ja que els ha permès "conèixer en primera persona el funcionament, objectius i mertodologies que s'utilitzen en els diferents recursos", alguns dels quals, segons han manifestat, no coneixien i ara "veiem que tenen un gran valor". 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now