La identitat saltenca comença al propi barri

08/05/2019

 

Saps a quin barri pertany la plaça Gaudí o la plaça Catalunya?

Sabies que pel carrer Major de Salt transcorre un dels recorreguts del Camí de Sant Jaume?

l el que és més important, saps que al teu barri hi ha un grup de persones que treballen per millorar-lo i que tothom que ho vulgui s'hi pot afegir?

Aquestes informacions, curiositats i molt més és el que podreu descobrir dissabte a l'Acció I tu de quin barri ets? que han organitzat cinc de les set associacions de veïns/es de Salt amb el suport de Participació Ciutadana, de l'Ajuntament de Salt, amb l'objectiu visibilitzar la tasca que fan les associacions de veïns/es i sensibilitzar la població sobre la necessitat d'implicar-s'hi.

Aquesta Acció s'ha anat gestant a foc lent en un procés que es va iniciar al mes d'octubre a partir de trobades entre els i les membres de les diferents associacions de veïns/es per promoure el coneixement mutu, segons explica la responsable de Participació Ciutadana de l'Ajuntament, Anna Palou.

"Ens vam trobar que hi ha diferents tipologies d'associacions, unes més antigues, de barris històrics, i d'altres més recents que s'han creat arran del creixement urbanístic de Salt; i el que volíem és que hi hagués un espai de trobada i de diàleg entre elles perquè, al final, totes treballen per un mateix objectiu, que és millorar els seus respectius barris i Salt en el seu conjunt", explica l'Anna Palou, que ha estat acompanyant a les entitats en tot aquest procés.

Va ser així com es va generar un espai mensual de trobada a partir del qual va sorgir la idea de fer una acció conjunta.

De les aportacions fetes pels integrants de les diferents associacions i després de constatar que encara hi ha població a Salt que no té clar a quin barri viu, va sorgir aquesta iniciativa a la que us animem a participar aquest dissabte.

Des de les 10 del matí i fins a les 14h., al passeig Ciutat de Girona, tothom que ho vulgui podrà rebre informació de les activitats que fan les associacions de veïns/es de Salt, alhora que pren part de dinàmiques divertides com ara trobar el propi domicili en un mapa gegant, conèixer curiositats dels diferents barris o penjar un missatge positiu per als barris de Salt a l'Arbre dels Desitjos. 

I tu, de quin barri ets? Si tens dubtes, dissabte ho pots aclarir!

 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now