La salut de la dona i el desenvolupament del llenguatge dels infants, al Te de Tertúlia de març i abril

12/04/2019

  

El Te de Tertúlia, l'espai de trobada per tractar aspectes relacionats amb les famílies, ha ofert durant les darreres setmanes dues sessions que han aixecat l'interès molt d'interès.

La sessió del mes de març va estar dirigida a tot el relacionat amb la salut de les dones: la menstruació, l'embaràs, mètodes anticonceptius, l'alimentació durant la lactància, l'estat anímic... La sessió va ser dirigida per la llevadora, Mercè Lladó, que va respondre a les preguntes de les dones, interessades per conèixer més a fons el funcionament del seu propi cos.

 

Al mes d'abril la tertúlia va girar entorn al llenguatge i la parla dels infants, tema que va oferir la Clara Batallé, logopeda del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de la Fundació Ramon Noguera. Durant la sessió, la Carla va aclarir dubtes sobre el desenvolupament del llenguatge i la parla en els nens, i consells per evitar o corregir mals hàbits. A més, també es va debatre sobre l'ús de les pantalles en l'edat infantil.

Amb aquestes dues sessions finalitza el cicle de Te de Tertúlia d'aquest curs. Des del Casal Familiar del Casal dels Infants i la Xarxa de Tallers en Famílies (XTF), que són els projectes orgatnizadors, es preparen ja les temàtiques per remprendre l'activitat de cares al curs que ve.

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now