La SAFIS torna carregada de propostes engrescadores que posen l'accent en la nostra salut

01/04/2019

 

Tenim uns hàbits saludables? Ens alimentem bé? Fem esport a mida de les nostres capacitats? Quines tècniques podem fer servir per sentir-nos millor no només físicament, sinó també anímicament i emocionalment?

La Setmana de l'Activitat Física i la Salut (SAFIS), organitzada des de l'Àrea de Salut i Qualitat de Vida i la d'Esports, de l'Ajuntament de Salt, pretén crear consciència sobre la necessitat de tenir cura de la nostra pròpia salut a partir d'una programació diversa, amb activitats per a totes les edats, des del dia 8 fins al 14 d'abril.

Spinning, jocs al pati, marxa nòrdica, zumba, elaboració d'ungüents amb plantes remeieres, ball, quiromassatge, exposició de fotografies, xerrades... i molt més és el que ofereix aquest any la SAFIS, que enguany arriba ja a la seva desena edició. 

Aquesta programació tan variada i engrescadora compta amb la participació de diferents entitats i agents de la comunitat: clubs esportius, entitats culturals i socials, estudiants de diferents centres educatius i veïns de Salt que han volgut aportar el seu granet de sorra.

 

 

     

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now