Mans amb mil tonalitats contra el racisme i la xenofòbia

22/03/2019

 

Més d'un centenar d'infants i joves van participar ahir en l'acció reivindicativa que el grup d'Activitats en Xarxa va organitzar a la plaça de la Llibertat en motiu del dia internacional contra el Racisme i la Xenofòbia.

Sobre les taules pots de pintura de diferents colors: marró, negre, rosa, blanc i groc; cartolines blanques i platets perquè cada infant fes la seva pròpia barreja fins a aconseguir la tonalitat perfecta de la seva pell. Un cop pintada la mà, identificada amb el nom i l'edat de l'autor o autora, es van penjar totes les cartolines en unes cordes que van lluir al vent en el que va representar un clam acolorit contra la intolerància i contra aquelles veus que encara pregonen que hi ha ciutadans de primera i de segona classe.

L'activitat va servir per fer reflexionar als nens i a les nenes que el color carn no és un de sol sinó que hi ha tantes tonalitats com persones i que tots els colors i els matissos són igual de vàlids.

El grup d'Activitats en Xarxa està integrat per educadores i educadors del projectes JUGUEM?; Tarda Oberta, la Fàbrica Jove i el Casal Obert Adolescent del Casal dels Infants.

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now