La salut de la dona, aquest mes al T de Tertúlia

22/03/2019

 

Continua el cicle Te de Tertúlia, aquest mes de març amb una sessió dedicada a la Salut de la dona: mentstruació, embaràs, part... amb la Mercè Lladó, llevadora del CAP Sarrià de Ter. La sessió serà el dimarts 26 de març, a les 15.15h al Teler de la Coma Cros.

 

El Te de Tertúlia és un espai de trobada obert dirigit a famílies i especialment a dones, que se celebra mensualment amb l'objectiu de compartir inquietuds i experiències sobre una temàtica prèviament definida i d'interès per a les dones. Les sessions compten amb la presència d'una persona experta en el tema a tractar que facilita el diàleg i la conversa entre les assistents i que comparteix els seus coneixements des de l'horitzontalitat.

 

Les properes sessions del Te de Tertúlia tractaran sobre el "desenvolupament del llenguatge en la primera infància", a càrrec d'una experta del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP), al mes d'abril; i "El que cal saber quan l'infant inicia P-3", amb mestres d'educació infantil de l'escola La Farga.

 

La programació del Te de Tertúlia està elaborada de forma conjunta per les educadores dels projectes Casal Familiar i Xarxa de Tallers en Família; i cerca la implicació i el suport dels diferents recursos i serveis del municipi que treballen amb famílies, a més de la comissió d'infants i Famílies de l'Ateneu Coma Cros.  

 

Al mes de febrer, el Te de Tertúlia va tractar el tema de "les joguines i la coeducació", amb el suport d'una tècnica de la Ludoteca de Salt; mentre que al gener la temàtica va ser "assetjament escolar", sessió dirigida pel tècnic LIC, Pep Tort.

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now