Els colors de la pell

19/03/2019

 

Quin és el color carn? rosa? marró clar? marró fosc? ocre? 

Segurament hi ha tantes tonalitats com persones. És per això que, des del grup d'acció d'Activitats en Xarxa de la comissió d'Infants i Joves del Pla comunitari volem convidar a totes les persones que ho vulguin a experimentar amb els colors fins a trobar la tonalitat de la seva pell amb pintures.

Aquesta acció, que tindrà lloc el 21 de març a la tarda, a la plaça de la Llibertat, té com a rerefons la reivindicació del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Discriminació Racial.

El grup organitzador va tenir aquesta idea "després de  veure que sempre que fem tallers i manualitats els nens i nenes ens demanen on és el color carn? i si els donem un retolador marró fosc, marró clar, groc o altre color que no sigui el rosa clar es sorprenen".

Així que, si teniu ganes de barrejar colors fins a trobar la tonalitat de la vostra pell, us esperem el dijous 21 a la plaça Llibertat. I després de pintar la vostra mà en una cartolina, us animem a cridar alt i fort contra la discriminació racial.  

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now