No compten els gols, compten els valors!

 

El grup d'Activitats en Xarxa, de la comissió d'Infants i Joves del  Pla Comunitari de Salt continua "a tope" amb l'orgatnizació dels tornejos esportius on el més important és difondre valors com la solidaritat, la cooperació, el respecte, la tolerància...

Divendres passar, dia 18 de gener, va ser el torn del futbol. Per organitzar es van fer dos grans grups, un de grans (de 12 a 16 anys) i un altre de petits (de 7 a 11 anys).

A la part d'adolescents va anar molt be! Es va fer a la Farga i van participar-hi 5 equips. Malgrat que no hi va haver tanta participació com en altres tornejos de futbol, la diversió va ser màxima. Després que cada equip jugués contra la resta va haver-hi un empat entre dos equips i es van fer penaltis. L'equip de les Estrelles versus Fàbrica Jove. I com que els primers eren més grans es van deixar marcar perquè guanyés l'equip de la Fàbrica. Ens van donar una lliçó de companyonia i es va demostrar que es persegueixen més objectius a part del de guanyar! Joc net, equip mixt, que es coneguin entre ells i elles...

Els petits i petites van jugar a l'espai Som Salt i també va ser èxit. Hi van participar uns 50 infants que es van distribuir en 8 equips de 6 persones, a més dels educadors i educadores  del jUGUEM?, el Casal Obert Infantil del Casal dels Infants i els de la Tarda Oberta (CBS, Fundació SER.GI). 

El proper torneig se celebrarà el 5 d'abril i l'esport triat és el colpbol.

Us hi esperem!!!

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now