Els veïns i veïnes de Salt debaten en els Consells de Barri sobre com resoldre problemàtiques comunes i millorar la convivència a la Vila

21/01/2019

 

L'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament ha posat en marxa aquest mes de gener una sèrie de trobades amb veïns i veïnes dels diferents barris de Salt per escoltar, compartir i buscar solucions conjuntes a problemàtiques comunes. Ho fa a través dels Consells de Barri, "un espai de trobada amb tècnics i polítics de l'Ajuntament per parlar de temes concrets que afecten als seus barris pròpiament, amb clau de treball compartit, i de fer arribar informacions als veïns i veïnes".

Per portar a terme aquest procés participatiu, s'ha dividit el municipi en quatre sectors: Sector Sud (El Pla+Maçana+Sant Cugat+Mas Masó-Hospital), Sector Centre (Barri Centre), Sector Oest (Vell+Escriptors), Sector Est (Veïnat).

En cada un d'aquests sectors s'ha realitzat un taller preparatori a diferents emplaçaments i al cap de dues setmanes es realitzarà el Consell de Barri pròpiament, a on tota la ciutadania estarà convidada, però els portaveus sorgits dels tallers preparatoris seran qui exposaran les propostes per treballar les problemàtiques.

Llavors, tècnics i polítics de l'Ajuntament donaran explicacions i, si cal, es guardarà aquella proposta per a treballar-la internament dins de l'Ajuntament i abordar una solució a partir de les opinions dels veïns i veïnes. 

Es tracta d'una iniciativa innovadora a Salt que pretén obrir espais de debat per tal d'implicar a veïns i veïnes en l'anàlisi de les problemàtiques i en la cerca de solucions des de la corresponsabilitat.

Actualment s'han realitzat ja els quatre tallers preparatoris amb un bon nivell de participació i amb un alt grau de satisfacció al respecte de la implicació veïnal.

Per seguir de prop el procés participatiu podeu clicar aquest enllaç cap a la pàgina "Decidim".

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now