Petits i grans gaudeixen dels jocs gegants del Pla comunitari durant el Mercat de segona mà de les AMPES

21/12/2018

 

Tot un èxit!! La matinal de jocs gegants organitzada per la comissió d'Infants i Joves del Pla comunitari en el marc del III Mercat de segona mà de les AMPES de Salt va atraure tant a petits com a grans, que van gaudir d'una estona de diversió amb una àmplia proposta lúdica amb unes dimensions fora del que és comú.  

Durant tot el matí més d'un centenar de nens i nenes, pares i mares van passar pels diferents jocs del circuit posant a prova les pròpies habilitats: equilibri, memòria, punteria, lògica... l'entreteniment i la diversió van estar garantides.

L'organització del circuit de jocs va anar a càrrec de vuit dels recursos i serveis membres de la comissió del Pla comunitari: la Ludoteca de Salt, la Fàbrica Jove, la Tarda Jove, el JGUEM?, el Casal Obert Adolescent, el Casal Obert Infantil i el projecte de Reforç Alimentari, del Casal dels Infants, i la col·laboració de la biblioteca Iu Bohigues; i cada un d'ells va crear un o diversos jocs amb el suport dels infants i els joves que participen habitualment en les activitats que realitzen.

Dos Mikados, el Qui és Qui, el Memory, el Linx, el Yenga, Jocs sobre dimensionat i origamis, un puzzle amb peces enormes, jocs per als més petits, i aquells de tota la vida, com baldufes... hi van haver jocs per a tots els gustos!

I amb la satisfacció d'haver passat un matí jugant i remenant entre els pilons de roba, joguines i llibres, tant les entitats organitzadores dels Jocs Gegants com la coordinadora d'AMPES vam estar d'acord en tornar a repetir l'any que ve.

 

  

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now