Ambient nadalenc a l'espai familiar del Petit Ateneu

03/12/2018

 

Objectes tan senzills i quotidians com els rulos de cartró dels rotlles de paper higiènic, cordills i retalls de papers de colors han estat els materials que les 14 famílies que han participat en el taller de dissabte al matí del Petit Ateneu han emprat per fabricar uns bonics calendaris d'advent universals.

Les companyes del Casal Familiar del Casal dels Infants, encarregades de dinamitzar la sessió, s'han mostrat molt satisfetes i il·lusionades pel bon ambient que s'ha creat durant l'activitat en la que han participat famílies de diversos perfils.

Aquesta activitat forma part de la programació que s'ha elaborat de forma conjunta entre la comissió d'Infants i Famílies de l'Ateneu Coma Cros, i el grup d'Acció de la comissió de Famílies del Pla comunitari de Salt.

En el marc d'aquesta programació s'ofereixen activitats familiars un dissabte al mes amb l'objectiu de proporcionar un espai de trobada lúdic i obert a totes les famílies del municipi que hi vulguin participar.  

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now