El Pla comunitari se suma al Mercat de segona mà de les AMPES amb un circuit de jocs gegants per a tota la família

04/12/2018

 

El proper dissabte, 15 de desembre, a partir de les 10h se celebrarà el III Mercat de les AMPES de Salt al qual s’hi ha sumat la comissió d’Infants i Joves del Pla comunitari amb una divertida proposta de jocs gegants que s’instal·laran a la plaça del Mercat durant tot el matí.

 

Dos mikados gegants, un qui és qui, un puzle gegant, jocs sobredimensionats, un jenga, un memory... són algunes de les sorprenents propostes lúdiques de les que tant grans com petits i petites podran gaudir durant la matinal de jocs.

 

Els jocs han estat elaborats pels i per les participants dels diferents recursos i projectes d’entitats que formen part de la comissió d’Infants i Joves del Pla comunitari (La Fàbrica Jove, el Casal Obert Infantil, el Casal Obert Adolescent, Vincles i el programa de Reforç d’Alimentació Infantil a ESO, del Casal dels Infants, la Tarda Jove, de la Fundació Ser.Gi i del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, i la Ludoteca).

 

La proposta dels jocs gegants és promoguda per la Comissió d’Infants i Joves i forma part de la programació del Pla comunitari d’infants, joves i famílies, promogut per l’Ajuntament, el CBS i amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” en el marc del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI)

El circuit estarà dinamitzat per les educadores i els educadors dels diferents serveis i entitats implicades en l’acció i per un grup de voluntaris i voluntàries entre els que es troben els set joves que han participat en el curs de pre-monitor 1, organitzat també per la comissió d’Infants i Joves.

 

Des de la comissió considerem que el joc és una eina molt potent per educar i per gaudir en família i és per això que hem volgut aportar el nostre gra de sorra a un esdeveniment de gran importància com el Mercat de les AMPES que, a través de la seva coordinadora, agrupa i representa a una bona part de les famílies de Salt.

 

A més de les aportacions fetes per cada una de les entitats i recursos que hi participen, aquesta acció compta amb el suport econòmic de la Fundació Obra Social la Caixa a través del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural, a partir del qual es desplega el Pla comunitari a Salt, que té com a objectiu promoure la cohesió social i la convivència intercultural al municipi.

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now