Itineraris segurs i arbres teixits de mil colors

12/11/2018

 

Aquest dissabte 17 de novembre hi ha una nova proposta per participar en la campanya dels Itineraris segurs a l'escola. Es tracta d'"Abraçar els arbres" amb peces de ganxet multicolors.

Per disposar de les peces de ganxet que han de cobrir els arbres s'ha fet una crida a tota la població per tal de teixir tants quants més quadrats millor. La resposta ha estat molt bona i a hores d'ara es disposa ja d'un bon grapat de quadrats que han d'engalanar les troncs dels arbres que hi ha al llarg del passeig dels Països Catalans, a l'alçada del pavelló. 

Aquest tram forma part del trajecte del primer itenerari segur, que enllaça els centres escolars de la zona: Escola Pia, el Pla, el Gegant del Rec i l'IES Salvador Sunyer.

 

La cita és a les 16h al Passeig dels Països Catalans. Les companyes encarregades del projecte conviden a tota la comunitat a participar-hi... la diversió està garantida!

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now