Els Itineraris segurs proposa implicar a tota la comunitat en la seguretat dels infants en el camí a l'escola

26/10/2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vestir els arbres amb quadrets multicolors de ganxet, pintar els passos de vianants de colors vius, crear un videoclip, millorar els coneixements dels alumnes sobre seguretat viària... són algunes de les suggerents propostes que des de l'equip del projecte JUGUEM?, de l'Àrea d'Integració i Convivència, ens fan a tota la comunitat per tal de posar en marxa el primer dels itineraris escolars dissenyats i que ja està senyalitzat amb el logotip que apareix a la imatge.

Els camins escolars són una estratègia educativa que pretén promoure i facilitar que els infants vagin a l'escola a peu, de manera autònoma i segura. Es tracta d'una via de circulació preferent, escollida entre aquells recorreguts més utilitzats pels alumnes, on s'assegura una alta seguretat i confortabilitat als vianants.

Per fer que això sigui possible, cal que tota la comunitat conegui la inciativa i que agents clau com ara comerciants dels establiments i veïns i veïnes propers a l'itinerari s'impliquin i hi col·laborin.

És per això que les activitats programades tenen l'objectiu de fer partícip a tota la comunitat d'aquesta iniciativa alhora que es creen vincles entre veïns, comerciants i comunitat educativa.

La proposta global consta de tres itineraris que han estat dissenyats  conjuntament amb la policia municipal. D'aquests, ja s'està posant en marxa el primer que abarca quatre escoles: l'escola Pia, el Gegant del rec, el Pla i la FEDAC, i també l'Institut Salvador Sunyer.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar en aquesta iniciativa es poden posar en contacte amb la Jordina o la Vanessa, al Mas Mota.

 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now