S'inicia el curs de Premonitor/a 1 amb molt bones sensacions

25/10/2018

 

Dissabte passat es va iniciar el curs de Premonitor/a 1 destinat a joves d'entre 13 i 14 anys i que té com a objectiu oferir una visió global dels recursos socioeducatius del municipi i engrescar als nois i noies perquè s'involucrin en el món del lleure i l'acció socioeducativa.

Aquest curs té la particularitat que està organitzat de forma conjunta a partir dels diferents recursos, projectes i serveis que estan presents a la Comissió d'Infants i Joves del Pla comunitari, de tal forma que les cinc sessions de les que consta el curs estan dinamitzades pels propis educadors i educadores que treballen en cada un d'ells. Les  sessions es fan els dissabtes al matí, del 20 d'octubre al 24 de novembre, i en cada una d'elles es proposa la descoberta de dos recursos diferents, amb temàtiques vinculades a la tasca que desenvolupa cada recurs.

Els serveis i projectes que col·laboren en aquesta formació conjunta són:

La Fàbrica Jove, la biblioteca Massagran, la Ludoteca de Salt, el Punt de Voluntariat, projecte JUGUEM?, SIE de Caritas, Tarda Oberta del Consorci de Benestar Social, Casal Obert Infantil i Casal Obert Adolescent del Casal dels Infants.

Esperem que els nou joves inscrits a la formació gaudeixin de cada una de les sessions.

  

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now