Caliu i bon ambient en el taller de "cuina de tardor en família" a la Coma Cros

09/10/2018

 

Unes 15 famílies van participar dissabte 6 d'octubre en el taller de "Cuina de tardor", dinamitzat per les educadores del projecte Vincles, del Casal dels Infants, amb el suport de la Comissió de Famílies de l'Ateneu Popular Coma Cros.

Grans i petits van gaudir escoltant els contes de les receptes i preparant les propostes culinàries que l'Anna i la Sònia havien ideat: un deliciós iogurt amb magrana i nous i unes galetes de carbassa que van fer furor entre totes les participants.

Aquesta activitat, inclosa dins de la programació de l'Ateneu Porpular Coma Cros, forma part d'un seguit de propostes adreçades a les famílies que sorgeixen arran de l'aliança establerta entre la Comissió de Famílies de l'Ateneu i la Comissió de Famílies del Pla Comunitari, del qual en són membre un grup de recursos i projectes que treballen al municipi en favor de l'atenció a les famílies a Salt (CDIAP, Ludoteca, Casal dels Infants i Servei de Maternatge i Atenció a la Família).

L'objectiu d'aquesta programació d'activitats en família és oferir un espai obert i integrador a on tothom té cabuda i a on compartir una bona estona.

 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now