El torneig de Colpbol atrau a un bon nombre de nois i noies en diferents espais de Salt

 

 

El passat divendres 5 d'octubre es va realitzar el Torneig de Colpbol organitzat entre el Juguem?, La Fàbrica Jove i el COA del Casal dels Infants. Els espais utilitzats van ser tres: Escola la Farga pels nois i noies de 8 a 12 anys, l'espai Som Salt, pels de 12 a 20 anys,  i també en aquesta ocasió, a la plaça del Mercat, a on van participar nois i noies de 6 a 14 anys, ja que allà és habitual la pràctica d'aquest esport.

Pel que fa al Som Salt, van participar quatre equips de sis jugadors i jugadores d'entre 12 i 16 anys. Com és habitual en aquest esport, els equips eren mixtes i es van fer tres partits durant la tarda.

El colpbol és un nou esport d'equip desenvolupat per un professor d'educació física fa 20 anys que vol superar les limitacions educatives esports tradicionals. ÉS un joc col·lectiu que fomenta la màxima participació de tots els jugadors i jugadores, sigui quin sigui el seu nivell físic i motor, reduint al mínim les diferències individuals i demandant una col·laboració imprescindible entre tot l'equip.

Els nois i noies que van participar divendres en el torneig ho van passar d'allò més bé i van acoseguir un berenar saludable per la seva participació. L'equip guanyador, a més, es va endur un premi molt útil per fer esport i no deshidratar-se: una ampolla-cantimplora!

Aquesta activitat està organitzada pel grup d'Activitats en Xarxa, en el marc de la Comissió d'Infants i Joves del Pla comunitari.

El següent torneig esportiu serà de futbol, el divendres 30 de novembre a partir de les 17.30h. 

Lloc: Escola La Farga (8 a 12 anys) i Espai Som Salt (12 a 20anys)

Recordeu que els equips han de ser mixtes, de 6 persones i us heu d'apuntar a través del Juguem?, La Fàbrica Jove o el COA del Casal dels Infants.

Us hi esperem a tots i totes!!!

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now