Tornem l'acció amb empenta i ganes de portar a la pràctica la programació comunitària

01/10/2018

 

Des del Pla comunitari ja fa dies que hem engegat la maquinària i les diferents comissions treballen per definir el seu pla de treball i les accions que portarem a terme aquest curs per tal de promoure la cohesió social i la convivència al nostre municipi.

Us anirem informant puntualment del desenvolupament de les accions incloses en la nostra Programació comunitària; de moment, us avancem alguns detalls:

 

>> els membres de la comissió d'Infants i joves està en marxa per elaborar els jocs gegants que estaran a disposició dels infants i les famílies en el marc del Mercat de segona ma que organitzen les ampes de totes les escoles i instituts a mitjans de desembre;

 

>> la comissió de Salut està enfocada en l'abordatge de la salut bucodental i l'alimentació saludable des de la perspectiva comunitària;

 

>> Des de la comissió d'Entorn es vol treballar l'embelliment del nostre espai públic fent partícip a la comunitat

 

>> A la comissió de Famílies continuem amb el mapeig dels espais de joc per tal de dissenyar una acció comunitària per garantir la seguretat dels infants al carrer i, paral·lelament, s'impulsa una programació conjunta per oferir activitats familiars en el marc d'un espai divers i obert a tota la comunitat

 

>> Des de Diversitat i Participació continuen el camí cap a la definició d'una acció dirigida a reforçar la visió intercultural positiva, involucrant a joves i veïns/es.

 

         
 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now