Festa final del Salt Obert per Vacances a ritme de sevillanes

24/07/2018

 

Divendres 20 de juliol vam posar el colofó a la programació del Salt Obert per Vacances. Les responsables d'animar la festa van ser les membres de l'associació Zona Olé, amb una exhibició i taller de sevillanes que va fer aflorar la gràcia i el "poderío" de tot el públic present.

Més de duescentes cinquanta persones van seguir amb entusiasme i admiració les demostracions de ball que van fer els diferents grups de Zona Olé, les joves i els sèniors, ara separats, ara tots junts, amb públic espontani que sortia a ballar i els que s'ho miraven des de les cadires o des dels balcons...  tot plegat un ambient festiu que convidava a la gresca i a passar-ho bé.

Abans del ball, les membres de Zona Olé van convidar a grans i a petits a fer-se la seva pròpia flor de paper com a complement per donar-li l'imprescidible toc de color a la festa.

Al cap d'una estona tothom lluïa la seva flor al cavell i gaudia del ritme flamenc.

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now