La pel·lícula Brave atrau a grans i petits al pàrquing del pavelló municipal

20/07/2018

 

Prop d'un centenar de persones van gaudir dijous passat del darrer cinema a la fresca del Salt Obert per Vacances, amb la pel·lícula Brave, projectada al pàrking del pavelló municipal. La pel·lícula d'animació, premiada amb un Òscar l'any 2013 i que narra les aventures de la princesa Mèrida i la seva lluita per fer-se un lloc en un món patriarcal, va captivar a grans i a petits per igual.

Els membres de l'associació de veïns i veïnes del barri dels Escriptors, que van donar suport a l'organització de l'activitat, van exercir de bons amfitrions i van oferir caramels a tothom. 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now