Recta final del Salt Obert per Vacances

19/07/2018

 

 

 

Després de tres intenses setmanes d'activitats esportives, culturals i de Natura, arribem a la recta final del Salt obert per Vacances.

Avui, podrem gaudir de la darrera sessió de cinema a la fresca: Brave, a les 22h, al pàrquing del pavelló. En aquesta ocasió, la sessió de cinema està organitzada amb el suport de l'associació de veïns i veïnes del Barri dels Escriptors.

I demà divendres tindrem un tancament de luxe a càrrec de l'associació Zona Olé, que ens oferirà un una classe i una exhibició de flamenc i sevillanes, a les 20h a la plaça de la Massana. Abans, cap a les 19h, hi haurà un taller per elaborar els nostres propis complements flamencs, necessaris per ballar i gaudir de la festa.

En cas de pluja, la festa flamenca es traslladarà a la sala 4 de la Coma Cros.

Aquesta nit, la alternativa en cas de pluja és el pavelló esportiu, així que, encara que plogui (que és poc probable), podrem veure la "pel·li". 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now