El bàsquet, protagonista de la darrera activitat esportiva del Salt Obert per Vacances

19/07/2018

 

Una cinquantena de nens, nenes i joves van participar ahir en el torneig 3x3 que va organitzar el Club Bàsquet Salt. 

La tarda anava caient i, malgrat que encara se sentia la xafogor, els nois i noies que es van acostar fins al pati de La Farga, venien disposats/des a còrrer, a saltar i a passar una bona estona de diversió.

Primer, fer els equips, després, establir l'ordre i finalment... 3, 2, 1... piiiiiiiiiip... comença el partit! I no només un, sinó dos de simultanis fins que es van anar classificant els diferents equips i es va jugar el partit decisiu. 

El torneig va ser trepidant i la victòria molt disputada. Els equips que van participar ho van "donar tot" per robar pilotes i fer cistelles, des dels més menuts i menudes als més alts i experimentats... tothom va posar de la seva part.

Al final, però, no hi ha va haver un equip guanyador; tots els participants vam tenir la recompensa de passar una bona estona suant la samarreta.

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now