L'emoció de sentir la corrent del riu remant sobre un caiac

18/07/2018

 

Ahir li vam prendre el pols al riu Ter en el seu tram de la zona del Camp dels Socs. El clima perfecte, l'entorn idíl·lic (malgrat els mosquits) i el cabdal adequat per gaudir d'una tarda d'emocions a cop de rem. I encara uns elements més: els caiacs, els xalecos, els cascs i un equip de monitors i monitores de l'associació Salt-Ter disposats a ensenyar-nos les nocions bàsiques per pilotar l'embarcació. Ah... i moltes ganes de passar-ho bé!

Aquests ingrediants barrejats amb l'aigua del riu Ter ens van proporcionar una tarda divertida i refrescant remant a contra corrent o deixant que l'embarcació anés a la deriva... Dividits en dos torns, la cinquantena de persones que van assistir a l'activitat, tant grans com joves i petits, sortien de l'aigua xops de caps a peus, però amb un somriure a la cara i amb ganes de repetir.

Aquesta activitat del Salt Obert per Vacances va ser organitzada gràcies al suport de l'associació Salt-Ter.

 

 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now