Encentem la tercera i darrera setmana del Salt Obert per Vacances amb noves propostes per gaudir de l'estiu

16/07/2018

El dilluns comença amb pluja i fresquet, però també amb la perspectiva d'una setmana plena d'activitats emocionants i engrescadores.

Avui dilluns us animem a participar en la Descoberta de ratpenats, que ens ofereix el Consorci del Ter. La trobada és a les 21h a l'aula 16 de la Coma Cros. Si voleu venir, cal que truqueu al Mas Mota per reservar la vostra plaça... encara en queden algunes!

 

 

Demà des del Salt Obert per Vacances i en col·laboració amb l'associació Salt-Ter, us oferim l'oportunitat de descobrir la sensació de conduir un Kayak i gaudir del riu i del seu entorn.

Per a aquesta activitat també cal inscripció i el procediment és el mateix: trucar al Mas Mota i reservar la vostra plaça. 

 Podeu obtenir més informació clicant a la programació)

Dimecres és el torn de l'esport: torneig de bàsquet 3x3, al pati de l'escola La Farga, a les 20.30h. Aquesta activitat, organitzada amb el suport del Club Bàsquet Salt, és lliure i només cal que si voleu passar una bona estona jugant us hi acosteu a La Farga, i us inclogueu en algun dels equips.

Dijous tornem a tenir cinema: Brave (en català), a les 20h al pàrquing del pavelló municipal. 

I divendres posem el punt i final a la programació amb una gran festa a ritme de rumba, flamqenc i seveillanes, organitzada amb l'associació Zona Olé, i a la que hi esteu tots convidats i convidades. 

Al llarg de la setmana ja us anirem informant dels detalls de les diferents activitats.

Ens agradarà veure-us a tots i a totes a les places i parcs de Salt.

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now