Més cine a les places de Salt

13/07/2018

 

Dijous a la nit Avatar ens va transportar de la plaça Catalunya fins al món imaginari  de Pandora amb paisatges coloristes i plens d'éssers fantàstics. 

Unes dues-centes persones, sobre tot nens i nenes, no es van voler perdre l'espectacle i van gaudir de la peli i d'una nit agradable i estrellada.

Aquesta sessió de cinema va ser organitzada amb la col·laboració de l'associació de veïns/es del Veïnat i de plaça Catalunya, els membres de la qual van estar pendents dels muntatge i de que tothom tingués la seva cadira.

El mateix que van fer els membres de l'associació de veïns i veïnes del barri Sant Cugat la nit de divendres, en que es va projectar Intocable.

En aquesta ocasió el públic no va ser tan nombrós, una setantena de persones, però l'atenció va ser plena. 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now