Dimecres amb botxes i Lindy hop passat per aigua

12/07/2018

 

 

La programació doble d'ahir dimecres va concentrar a un bon nombre de persones interessades en conèixer el joc de les botxes i en aprendre les passes bàsiques per ballar lindy hop.

A la tarda, els membres de l'associació de botxes de Salt van preparar les pistes i un circuit d'habilitat i tothom que ho va voler va posar a prova la seva punteria, a més de conèixer les normes i de saber quines són les diferències amb la petanca. 

Un cop acabat el joc, va ser el torn del Lindy hop, que ens va oferir l'associació Jazz Girona. Cap a les 9 del vespre ja estava tot preparat: equip de so, professor, música i un grup de persones curioses, i amb moltes ganes de ballar a ritme de lindy hop. Aleshores... els núvols que van rondar pel cel durant la tarda van descarregar un breu però intens ruixat. I malgrat la pluja, encara hi van haver persones motivades que van voler passar una estona divertida combinant les passes de ball que els va mostrar el professor.

Aquestes activitats van estar organitzades amb el suport de l'associació de veïns i veïnes de la Massana.

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now