Ritme i alegria van ser els principals ingredients de la cercavila de percussió amb la Banda Marcial 504

11/07/2018

 

Els veïns i veïnes del barri Centre van ser testimonis ahir a la tarda de la força dels ritmes que ens van regalar els membres de la Banda Marcial 504, integrada principalment per nois originaris d'Hondures, país a on s'estila aquesta tipus de formació musical.

Bombos, timbals, güiros i fins i tot una lira de so dolç però potent van omplir els carrers del barri d'un ritme contagiós i que convidava a ballar seguint el recorregut de la banda.

Abans de la sortida de la cercavila, a la plaça Gaudí, es va aplegar un bon grup de nens i nenes per fabricar el seu propi instrument: una maraca feta amb pedretes que també donava un toc al conjunt de percussió.

El recorregut, que va passar pel carrer Àngel Guimerà i la plaça Llibertat, va generar expectació i somriures entre els veïns i veïnes que feien fotos i observaven amb curiositat els joves músics.

Durant el trajecte s'hi va anar sumant gent, a més de les persones que s'ho miraven des del balcó i les finestres i vam acabar el recorregut al parc Monar amb una gran festa.

  

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now