I demà... percussió i cercavila al Barri Centre amb la Banda Marcial 504

09/07/2018

 

No us perdeu demà dimarts el taller de percussió i la cercavila pels carrers del Barri Centre que ens oferiran els membres de la Banda Marcial 504. Si voleu gaudir d'un vespre amb molt de ritme us convidem a venir a la plaça Gaudí (Verge Maria), a les 20h. Primer fabricarem el nostre propi instrument de percussió, després els membres de la banda ens ensenyaran a executar alguns dels ritmes més marxosos i, per donar-li encara més moviment a l'activitat, portarem la música pels carrers del Barri Centre fins al parc Monar, a on guadirem d'un fi de festa ben sonor.

Veniu... la diversió està garantida!!!

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now