Passió pel breakdance i diversió amb el joc del cementiri

05/07/2018

 

Ahir va ser el torn del breakdance dins de la programació del Salt Obert per Vacances i vam poder comprovar com aquest estil de ball desperta passions entre tot tipus de públic.

Els nois del Rockzillaz Crew, en Juan, l'Àlex i en Joan, van mostrar diferents passos de ball a la setantena de nens, nenes i joves que es van concentrar a l'espai Som Salt amb ganes de gaudir d'una bona estona de ritme i actitud "trencadora".

Malgrat la calor, els nens i les nenes que van participar en la classe van posar en pràctica les seves habilitats amb aquest estil de ball i, al final de la sessió vam poder gaudir d'una demostració electrizant tant dels professors com d'algunes alumnes avantatgades que, fins i tot, van preparar una coreografia amb els diferents passos apresos.

Durant la sessió, organitzada amb el suport de La Fàbrica Jove, també s'hi van acostar pares i mares que, tot i que es van acabar d'animar a practicar el breackdance, si que van guadir de l'exhibició i del talent dels joves aprenents.

Abans, a les 18.30h, els monitors de La Fàbrica Jove i del Juguem? van organtizar un torneig de joc del cementiri al pati de La Farga i a l'espai Som Salt en el que hi van participar una vuitantena de nens, nenes i joves. Aquest torneig es caracteritza per capgirar una mica les normes donant prioritat als valors de cooperació, solidaritat entre jugadors i jugadores i coeducació, més que no pas als punts que cada equip aconsegueix sumar.

 

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now