"Invictus" omple la plaça de la Llibertat

05/07/2018

 

La pel·lícula Invictus, protagonitzada per Morgan Freeman i Matt Damon, va aixecar ahir al vespre expectació a la plaça de la Llibertat, en la que va ser la primera de les quatre sessions de cinema a la fresca programades dins del Salt Obert per Vacances. 

Unes 300 persones, es van aplegar davant de la pantalla per reviure aquesta història basada en fets reals al voltant de la vida del líder sudafricà, Nelson Mandela, i que explica els esdeveniments que es van succeir a Sudàfrica abans i durant la Copa Mundial de Rugby de 1995, organitzada després del desmantellament del sistema segregacionista de l'apartheid.

Malgrat que la pel·lícula va ser estrenada l'any 2009 i que molts espectadors i espectadores ja la coneixien, ningú va voler perdre's l'emoció de la trama, amb l'afegit de veure-la en pantalla gran i a la fresca.

La pluja, però va jugar una mala passada i no va permetre veure el final de la pel·lícula, així que ens van quedar sense gaudir de la intesitat del partit entre els Springboks i el potent equip neozelandès dels All Blacks.

El missatge de la pel·lúcula, tot i no arribar al final, és clar: una societat dividida no té cap sentit i no porta enlloc... el progrés i la transformació social requereixen un poble unit.

A Salt ho sabem molt bé!!!

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now