I avui divendres... diversió assegurada amb la gimcana familiar nocturna organitzada pels caus de Salt

05/07/2018

 

No us perdeu aquest divendres 6 de juliol la gimcana nocturna que han preparat el Cau de Sant Cugat i el Cau de Can Tona pels voltants de la plaça Catalunya, al barri del Veïnat.  Prepareu-vos per les proves d'enginy i d'habilitat que caldrà resoldre al llarg del vespre. La cita és a les 20 h a l'espai Som Salt. 

Us animem a que vingueu tota la família i que porteu moltes ganes de passar-ho bé.

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now