A ritme de zumba a la plaça Llibertat

04/07/2018

 

El vespre-nit d'ahir 3 de juliol a la plaça Llibertat va estar ple de música i del ritme trepidant de la zumba que ens va oferir l'Anastàsia, monitora de l'UFEC, en el marc del programa del Salt Obert per Vacances.

Un centenar de persones van gaudir de la "refrescant" vetllada, sobre tot nens i nenes que, a primera fila, van mostrar les seves habilitats rítimiques.

Malgrat que al principi les mares i els pares que estaven a la plaça s'ho miraven de lluny i assegudes, cap a mitja sessió algunes d'elles ja es van animar a seguir les coreografies que ens proposava l'Anastàsia.

Tot plegat, un vespre divertit i dinàmic fent relacions amb veïns i veïnes.  

Aquesta activitat, així com el cinema a la fresca de demà, també a la plaça Llibertat, va ser organtizada conjuntament amb l'associació de veïns i veïnes del Barri Centre.

Avui continua la diversió amb un programa doble al Salt Obert per Vacances:

  • a les 16.30h, Joc del Cementiri, a l'escola La Farga i a l'espai Som Salt

  • a les 20.30h, demostració i taller de breakdance, a l'espai Som Salt

 Ens veiem!!!

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now