Avui al Salt Obert per Vacances... zumba, i demà el joc del cementiri i breakdance

03/07/2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avui dimarts tenim preparada una "refrescant" sessió de zumba amb la monitora Anastàsia, de les 21 a les 22h a la plaça de la Llibertat. 

I demà... us esperem amb una programació doble: de les 18 a les 20.30 h, diversió a dojo amb el joc del Cementiri, a l'escola Farga i a l'Espai Som Salt. I quan acabem el joc, ens esperen els nois del Rockzillaz Crew per fer-nos una demostració de breakdance del bo. 

Aquestes activitats són lliures i gratuïtes i aptes per a tota la família.

Us animem a acompanyar-nos!!

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now