El Salt Obert per Vacances proposa un munt d’activitats lúdiques per divertir-se i fer relacions veïnals a l’estiu

21/06/2018

 

  • Esports, natura i cultura són els temes d’un programa que es desenvoluparà a diferents barris de Salt amb el suport de les associacions de veïns i diferents entitats saltenques

 

  • La proposta està adreçada a un públic familiar i vol promoure espais de relació entre la ciutadania a través del lleure i el gaudi del nostre entorn

 

  • La iniciativa forma part de la programació del Pla comunitari d’infants, joves i famílies, promogut per l’Ajuntament, el CBS i implementat pel Casal dels Infants i amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” en el marc del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI)

 

La comissió d’Infants i Joves del Pla comunitari i concretament l’Àrea d’Integració i Convivència, Participació i la Fundación Atenea, hem organitzat una variada oferta d’activitats d’estiu, el Salt Obert per Vacances, en format familiar i de tarda-vespre durant les tres primeres setmanes de juliol amb l’objectiu de promoure espais lúdics i de trobada per a la millora de la convivència. 

Zumba, cinema a la fresca, kayak, breakdance, gimcana nocturna, anellament d’ocells, sevillanes, rua de percussió... són només algunes de les propostes que inclou el farcit programa del Salt Obert per Vacances elaborat a partir de les opinions de més de dues-centes persones, infants, joves i adults, i amb el suport i la col·laboració de les associacions de veïns i veïnes de Salt.
Les activitats, que es realitzaran de dilluns a divendres sempre a les tardes o nits, aniran a càrrec de diferents entitats saltenques, 13 en total, i s’emplaçaran en diferents indrets de la vila per tal de diversificar l’oferta i facilitar la participació de tota la ciutadania.
El Salt Obert per Vacances és possible gràcies al suport de l’Obra Social de la Caixa, l’Ajuntament de Salt, el Consorci de Benestar Social, Casal dels Infants i amb les aportacions del Consorci del Ter, l’associació de Kayak Salt-Ter i la col·laboració d’entitats com el Cau de Can Tona i el Cau Sant Cugat, Rockzillaz crew, Anastasia, Banda Marcial 504, Associació de Botxes de Salt, Club de Bàsquet Salt, Associació Jazz, Zona Olé i les associacions de veïns i veïnes de Salt. 
Des del Pla comunitari volem agrair molt sincerament la implicació de totes les entitats i associacions de veïns i veïnes que participen en el Salt Obert per Vacances. 
Us emplacem a estar molt atents i atentes a la programació, que podeu trobar a través d’aquest enllaç i a gaudir de totes les activitats proposades, que són lliures i gratuïtes. Algunes, però, requereixen inscripció prèvia i tenen un aforament limitat així que...

no badeu!!
 

Aquí trobareu el calendari de les activitats

I totes les entitats que hi participen

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now