Els membres del nucli tècnic i la comissió promotora institucional fan valoració del curs del Pla comunitari

19/06/2018

Els i les professionals que formen part de l'Espai Tècnic de Relació (ETR) i els membres de la Comissió Promotora Institucional (CPI) van fer una valoració positiva del funcionament dels diferents espais de l'estructura del Pla comunitari i de l'activitat que s'hi està generant.

Durant la reunió de valoració, celebrada el dilluns 18 de juny a l'espai Som Salt, els membres d'aquests espais van analitzar la dinàmica que ha portat cada una de les comissions (Entorn, Diversitat i Participació, Salut, Infants i Joves, i Famílies) i van destacar la necessitat de continuar treballant per enfortir-les i per enfocar bé les accions que es desprenen de cada una d'elles, sense perdre de vista l'objectiu pel qual van ser creades.

Les comissions estan liderades per les tècniques municipals que, alhora, són membres de l'ETR i estan conformades per diferents professionals i alguns representants de la ciutadania de Salt.

Sense perdre de vista l'objectiu principal del Pla comunitari, que és millorar la cohesió social i la convivència a Salt, un dels aspectes sobre els que es va incidir és la necessitat de reforçar la implicació de la ciutadania en aquest procés, i es va veure que això comença a ser possible gràcies a les sinèrgies que generen les pròpies activitats de la Programació comunitària.

Els membres de la CPI, el regidor de l'Àrea d'Acció Social i Habitatge, Ferran Burch, la Directora del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt, Cari Castillo, i el tècnic de l'Àrea d'Integració i Convivència, Andreu Bover, també van fer la corresponent valoració d'aquest espai, que té com a objectiu traslladar a nivell polític les necessitats i demandes sorgides des de les comissions, i facilitar la seva materialització.

Tots tres van coincidir que "cal enfocar el rumb cap a la participació de la ciutadania".

També es va valorar de forma positiva i satisfactòria el paper de l'Equip Comunitari, que és el grup que dinamitza el procés i fa propostes tècniques de cares al bon funcionament de tot l'engranatge organitzatiu.

 

Aquesta reunió va ser la darrera en que va participar la tècnica d'Educació, Rosa Sala, abans de la seva jubilació, i vam aprofitar l'ocasió per acomiadar-la i fer-li un merescut homenatge.  

 

 

Please reload

El dia 15 de desembre al matí no us perdeu el Mercat de segona mà organtizat per les AMPES per tercer any consecutiu. La cita és a la plaça del Mercat i aquest any, la comissió d'Infants i Joves s'hi ha volgut sumar amb una matinal de jocs gegants creats i dinamitzats pels diferents recursos socioeducatius que formen part de la comissió.

Les imatges de la Jornada Comunitària 15/12/2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now